Kad Hari Raya Online

Image Hosted by dhiyafaris.com

Salam semua..

hari ni nak kongsi dengan korang tentang kad hari raya online,

ataupun lagi senang disebut e-kad.

maybe ada yang malas nak pos kad raya atau takde duit nak beli kad :grinnod:

so,jalan alternatifnya adalah dengan menggunakan e-kad..

lebih mudah,lebih jimat,dan lebih cepat!

memang berbaloi menggunakan Fab Anti Kotoran(takde kena mengena)  :no:

ni dia url untuk hantar e-kad pada keluarga,saudara&kawan2 korang.

jangan lupa send kat aku 1 eh? :grinnod:
http://www.harirayapuasa.com/

http://www.ramadanonnet.com/

http://www.islamcan.com/

http://dgreetings.com/

tapi kalau nak hantar kad kerumah aku terus pun boleh ;p


banner

Incoming search terms:

  • design kad hari raya
  • kad hari raya
  • kad hari raya online

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: