39 comments

  1. Pingback: Macam Mana Nak Buat Myspace? | Dhiya Faris : Blog
  2. anzna huzna

    kadeng-kadeng best gile …buat niii melayan tetamu yang tidek diundang pun ade hera ken!!! saye tidek perneh rase puas pun sampai sekareng…………………..mule-mule mmang x biase cube kalau lame-lame???tangen niii rase x mahu berhenti je…………ken-ken saye rase x ade yeng x ade……………………………..facebook kan okey leh kite jumpe lagi???????????bye-bye-bye you all…!!!…???

  3. anysa husna

    rupa nye susah juge ken sampai x tahu nek tekan ape he…he…hari ni……….!!!!!!!!!!!!!sayee rase seronok pulak kerna boleh buat facebook he…he…?????????????saye nek berterima kasih atas awak…………because you help me??????saye gembira kerana kite boleh berkenalan walaupun GITU-GITU je ken!!!!!!!!!!awak seperti oreng korea sebab saye peminat nombor satu mr simple…………?????????????saye mmeang suka dengar music oreng korea……..mereka sangat hensem and camel like you…..soo sweet….!!!!!!!!!!!!!tapi saye nek berterima kasih banyek-banyek?????????????maaf leh…saye x suka tulis ringkas only dalem telefon sampai oreng x faham pun…..sebab tu leh……..saye write biase-biase jeee takut DHIYAFARIS x faham pulak ken nanti………???????????lagi pun menyusah ken awak pulak ken MY DEAR!!!thank for help budi mu selalu ku kenang DHIYAFARIS……????????saye sentiasa percaya ken awak forever…terima kasih kerana membantu saye dengan sedaya upaya….semoga umur awak panjang ye…..??????????????saye harap awak oreng yeng berhati mulia ker na awak telah membantu oreng dan pada masa itu leh…oreng perlu ken pertolongen yeng memberi oreng menjadi gembira and ceria dengan ade nye……?????????BLOG,TWITTER&FACEBOOK…..!!!!!!!!!!!terima kasih kerana menjadi insan yeng…MULIA…he…he…????????thanks…!!!!!!!!!I MISS YOU SOO MUCH…DHIYAFARIS…bye-bye…..?????you all…!!! :grinnod:

  4. anysa husna

    rupa nye susah juge ken sampai x tahu nek tekan ape he…he…hari ni……….!!!!!!!!!!!!!sayee rase seronok pulak kerna boleh buat facebook he…he…?????????????saye nek berterima kasih atas awak…………because you help me??????saye gembira kerana kite boleh berkenalan walaupun GITU-GITU je ken!!!!!!!!!!awak seperti oreng korea sebab saye peminat nombor satu mr simple…………?????????????saye mmeang suka dengar music oreng korea……..mereka sangat hensem and comel like you…..soo sweet….!!!!!!!!!!!!!tapi saye nek berterima kasih banyek-banyek?????????????maaf leh…saye x suka tulis ringkas only dalem telefon sampai oreng x faham pun…..sebab tu leh……..saye write biase-biase jeee takut DHIYAFARIS x faham pulak ken nanti………???????????lagi pun menyusah ken awak pulak ken MY DEAR!!!thank for help budi mu selalu ku kenang DHIYAFARIS……????????saye sentiasa percaya ken awak forever…terima kasih kerana membantu saye dengan sedaya upaya….semoga umur awak panjang ye…..??????????????saye harap awak oreng yeng berhati mulia ker na awak telah membantu oreng dan pada masa itu leh…oreng perlu ken pertolongen yeng memberi oreng menjadi gembira and ceria dengan ade nye……?????????BLOG,TWITTER&FACEBOOK…..!!!!!!!!!!!terima kasih kerana menjadi insan yeng…MULIA…he…he…????????thanks…!!!!!!!!!I MISS YOU SOO MUCH…DHIYAFARIS…bye-bye…..?????you all…!!! :grinnod:

  5. boydin

    What’s up, every time i used to check webpage posts here in the early hours in the break of day, for the reason that i like to gain knowledge of more and more.

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: