Jom Buat Bisnes Bersama Lisa Surihani!

Selamat pagi semua! ;)

woohoo!! baru je tadi aku dapat email dari lisa surihani, dia ajak aku buat bisnes online :D

jangan jeles okay.

tapi disebabkan aku ni baik hati, so aku nak kongsi la sikit pasal bisnes si lisa surihani ni.

dia siap bagi info macam mana nak buat bisnes ni,

kalau nak join pun boleh! jommmm!!

haaa, nak tau tak bisnes apa?

malas nak terangkan panjang-panjang. so , korang tengoklah sendiri screenshot ni.

click image untuk besarkan.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

tuuu diaaa!!

haprak punya spam!! celaka betul.

terkejut juga tengok email tadi,  nama sender “lisa surihani”.

ingatkan lisa surihani nak ajak dating ke, nak ajak tengok movie ke.

sekali spam punya kerja laa.. HAHAHAHA! :)) DAMN YOU!!


banner

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: