Qistina & Fatin

hello guys, post kali ni aku nak kongsi cerita sikit pasal adik qistina & fatin ni,

siapa qistina & fatin ni? tak mungkin diorang pemain Manchester United kan..:))

sebenarnya qistina & fatin ni manusia biasa je, aku suka tgk video diorang ;)

kecik-kecik pun dah pandai menyanyi… Katy Perry pulak tuh!

thanks ye adik-adik sebab nyanyikan balik lagu gf abang ni. :))

ahhahahahahaah.. kalau nak tau kan,  @AshtonKutcher pun tweet pasal video diorang ni. ;)

gila lah..  aku ni,tak ada siapa pun nak tweet ;)

nah, korang layan la sendiri video qistina & fatin ni.

I like when they start talking english in the start”

kalau nak tengok video yang lain, korang boleh tengok dekat youtube diorang ni.

http://www.youtube.com/user/FatinQistina74



banner

Incoming search terms:

  • design kad raya aidilfitri
  • QISTINA

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: