Tagged: blogspot

Terbaru Dari Blogger

blogger buzz

Minggu lepas, aku ada terbaca artikel dari blogger buzz. kini blogger menyediakan features baru yang agak cool!! :D

Sebelum ni, pengguna blogger/blogspot terpaksa menggunakan “new post” untuk dijadikan “page” di blog mereka.

Continue reading


banner

15 Website Khas Untuk Pengguna Blogspot

Blogspot/Blogger adalah penyedia blog percuma yang paling famous di Malaysia ni, kebanyakan kawan-kawan aku pun gunakan blogspot ni. tapi kalau setakat ada blog je, buat apa kan? Make up lah sikit.. baru la meriah sikit, visitors pun seronok :)

so, aku ada kumpulkan 15 website khas untuk yang menggunakan blogspot ni, semua website ni untuk korang cari template yang sesuai untuk blog korang tu.

Continue reading


banner

Percuma 27 Template Blogger/Blogspot

Continue reading


banner

Clear Unwanted Items From Add And Remove

Run the Registry Editor (REGEDIT).
Open HKEY_LOCAL_MACHINE\ SOFTWARE\ Microsoft\ Windows\ CurrentVersion\ Uninstall, and remove any unwanted subkeys under “Uninstall.”


banner