Terbaru Dari Blogger

blogger buzz

Minggu lepas, aku ada terbaca artikel dari blogger buzz. kini blogger menyediakan features baru yang agak cool!! :D

Sebelum ni, pengguna blogger/blogspot terpaksa menggunakan “new post” untuk dijadikan “page” di blog mereka.

[Read more…]


banner

15 Website Khas Untuk Pengguna Blogspot

Blogspot/Blogger adalah penyedia blog percuma yang paling famous di Malaysia ni, kebanyakan kawan-kawan aku pun gunakan blogspot ni. tapi kalau setakat ada blog je, buat apa kan? Make up lah sikit.. baru la meriah sikit, visitors pun seronok :)

so, aku ada kumpulkan 15 website khas untuk yang menggunakan blogspot ni, semua website ni untuk korang cari template yang sesuai untuk blog korang tu.

[Read more…]


banner

Percuma 27 Template Blogger/Blogspot

[Read more…]


banner