Tagged: contest

Weeave Your Web Challenge

http://www.vocanic.net/weeave/weave_leaderboard_top.png

All you have to do is register and share the Weeave platform with your friends and you might just walk away with a Macbook or Xbox360! For a full list of prizes and more competition details, head over to our page to find out more!

Continue reading


banner

10 Hosting Untuk Dimenangi!

HOSTING

ok guys, kali ni simple update je.. aku nak promote 1 contest dari kawan aku, si jerung perkasa ni .

katanya nak bagi free hosting untuk setiap pemenang!  10 pemenang akan dipilih. ;)

banyak tuuu!! memang kaya si jerung perkasa ni. katanya lagi, dia nak bagi sampai 10 hosting ni sebab sempena birthday jerungperkasa.com . so, korang ramai-ramailah join contest ni.

kepada pro bloggers atau yang dah ada hosting tu, tak payah la join.. bukan apa, bagi la peluang kat orang lain.

biar lah diorang pulak merasa nak pakai hosting sendiri. :p

macam mana nak join contest ni wahai cik dhiyafaris?

Continue reading


banner

Contest Dari RK

Kawan saya RK dari www.rajakamil.biz mengadakan sebuah pertandingan. Hadiahnya berupa 3 buah domain dan skrip . Lumayan beb! Kalau nak tahu, RK juga memiliki website lain seperti www.rajakamil.com dan www.PLRebooksz.com.
Marilah sertai pertandingan ini. Maklumat lanjut ada di sini.

Jom ramai-ramai join contest ni, hadiah dia dapat free domain dan sebuah Adsense Turnkey Web Script.


banner