Tagged: dhiyafaris

Hello Blog!

http://img2.etsystatic.com/il_fullxfull.249943662.jpg

Setelah lama blog ni hilang, akhirnya aku berjaya recover semula post lama. tapi, semangat nak berblog tu dah kurang.

haisk..


banner

Update Twitter via Dhiya Faris Tweet

http://a1.twimg.com/a/1282159049/images/twitter_logo_outline.png

http://dev.twitter.com/apps/266994

hahah, hari ni saja nak try macam mana nak update status via nama aku sendiri.

aku pun masih blur dengan Dev Twitter ni, tak pandai guna api key & OAuth setting.

tak apa, kita tunggu dan lihat :D

UPDATE!


click image to enlarge

okay, dah jadi!!

:D

Continue reading


banner

Mana Blog DhiyaFaris?

http://a7.vox.com/6a011015f9fac5860b011015f9fc37860b-320pi

Hello guys, Sorry sebab lama tak menulis.dah hampir sebulan rasanya.
blog ni ada problem sikit la.

Baru je tukar ke server baru, semua dah ok, cuma database  aku je tak dapat direstore.
aiyoo..sedihnyaaa.. :(
tapi harap-harap la pihak fivio dapat restorekan semula blog yang lama tu.


banner

Forum DhiyaFaris Di Buka Semula

forum dhiyafaris dibuka semula. ;)

http://forum.dhiyafaris.com/

http://forum.dhiyafaris.com/

http://forum.dhiyafaris.com/


banner