Tagged: hosting

10 Hosting Untuk Dimenangi!

HOSTING

ok guys, kali ni simple update je.. aku nak promote 1 contest dari kawan aku, si jerung perkasa ni .

katanya nak bagi free hosting untuk setiap pemenang!  10 pemenang akan dipilih. ;)

banyak tuuu!! memang kaya si jerung perkasa ni. katanya lagi, dia nak bagi sampai 10 hosting ni sebab sempena birthday jerungperkasa.com . so, korang ramai-ramailah join contest ni.

kepada pro bloggers atau yang dah ada hosting tu, tak payah la join.. bukan apa, bagi la peluang kat orang lain.

biar lah diorang pulak merasa nak pakai hosting sendiri. :p

macam mana nak join contest ni wahai cik dhiyafaris?

Continue reading


banner

5 Steps to Choose Best Web Hosting Provider

These days it seems like web hosting providers are a dime a dozen. Just type the word “hosting” into Google and you’ll get thousands upon thousands of company listings. Of course, just like with anything, there is a good and a bad side to this. The good side is that you, the customer, have thousands of web hosting providers at your fingertips all wanting you to web host with them. What does this mean for you? Well, it means you’ll have no trouble finding a cheap web hosting package. The downside is that with so many web hosting companies selling and saying the same thing, it’s very difficult to decide which company to choose.

Continue reading


banner

Lama Kan Tak Update?

Haisk..
rasanya dah lama aku tak update blog ni kan?
yela. kononya sibuk beraya.
padahal raya macam tak raya je. :roll:

sorry la yeh?
dah lama tak kongsi benda-benda best dgn korang,

aku free nanti,aku post banyak-banyak eh? :yes:
aku nak sambung buat “kerja”.
babai!  :o


banner

Tak Mampu Nak Beli Website Sendiri?

Ada yang kata tak mampu nak memiliki website sendiri?
ada yang kata membazir,ada yang kata mahal sangat.
taklah! pandai cari hosting,dapatlah yang murah.
tapi jangan pandang pada harganya,kena tengok jugak server uptime dia&customer service dia jugak.

Continue reading


banner