Tagged: raya

Salam Aidilfitri


Maaf Zahir Dan Tok Batin :D


banner

Incoming search terms:

  • kad raya 2012
  • vector raya

Selamat Tinggal Dan Selamat Datang

hari ni hari terakhir kita mengerjakan ibadah puasa.
bemakna ramadhan akan meninggalkan kita semua..
Selamat Tinggal Bulan Yang Mulia. :-/
harap dapat betemu lagi di tahun depan.
dan esok pula kita akan meraikan bersama, Hari Raya Aidilfitri.

Continue reading


banner

Kad Raya Lagi!

haisk..
raya tak lama lagi kan..
so,aku nak bagi kad raya kat korang :)
hari tu aku dah pos pasal kad raya.
tapi hari ni saja gatal tangan nak post lagi
kali ni aku buat sendiri B)

Image Hosted by dhiyafaris.com

Image Hosted by dhiyafaris.com

Image Hosted by dhiyafaris.com

ok,tu je aku nak kongsikan.
ada masa nanti,aku design lagi eh?
:lol:


banner

Incoming search terms:

  • kad raya vector
  • kad raya
  • design kad raya
  • kad raya vector free download
  • RAYA
  • kad raya template
  • raya png
  • design kad raya vector
  • template kad raya
  • e-kad raya

Jom Download Lagu Raya!

 

http://img638.imageshack.us/img638/6827/kadraya.jpg

ohyeah! ohyeah!
raya dah tak lama lagi kan?
apa yang korang dah prepare?
baju raya? kuih raya?

lagu raya dah ke?
;)

Continue reading


banner

Incoming search terms:

  • warna warni di aidilfitri mp3
  • lagu mp3 je takbir malam hari raya
  • lagu raya uji rashid mp3
  • lagu saleem suatu hari nanti online free download
  • Lagu suasana di aidilfitri mp3
  • lagu2 dj dave
  • Lagu2 lebaran sudirman
  • mp3skul malaysia pulanglah
  • noorkumalasari bersabarlah sayang
  • perempuan af3 mp3 skull download