Tagged: template

The New MySpace

Mysace dah bertukar wajah!

dah berbulan-bulan tak login, hari tu aku try login ,

lain dah rupa myspace ni.

color,logo,design dah berubah  :D

Continue reading


banner

Wix Memperkenalkan HTML

http://www.oildepot.ca/images/wix-oil-filters.gif

Hello guys, korang pernah tak menggunakan servis wix ni? kalau dah, bagus lah.

kalau yang belum, dan tak tahu apa itu wix.  Wix bukanlah seperti apa yang anda lihat gambar di atas tu.

hahaahha. :grinnod:

Continue reading


banner

Incoming search terms:

  • apa itu wix
  • apa itu wix com
  • foto wix yang paling cantik dan terbaru

Blogger Template Designer

Blogger

Baru beberapa minggu yang lepas, blogger mengumumkan features terbaru mereka. 2 hari lepas, mereka muncul lagi dengan features terbaru..¬† “The Blogger Template Designer“.

Continue reading


banner

15 Website Khas Untuk Pengguna Blogspot

Blogspot/Blogger adalah penyedia blog percuma yang paling famous di Malaysia ni, kebanyakan kawan-kawan aku pun gunakan blogspot ni. tapi kalau setakat ada blog je, buat apa kan? Make up lah sikit.. baru la meriah sikit, visitors pun seronok :)

so, aku ada kumpulkan 15 website khas untuk yang menggunakan blogspot ni, semua website ni untuk korang cari template yang sesuai untuk blog korang tu.

Continue reading


banner