The New MySpace

Mysace dah bertukar wajah!

dah berbulan-bulan tak login, hari tu aku try login ,

lain dah rupa myspace ni.

color,logo,design dah berubah  :D

[Read more…]


banner

Wix Memperkenalkan HTML

http://www.oildepot.ca/images/wix-oil-filters.gif

Hello guys, korang pernah tak menggunakan servis wix ni? kalau dah, bagus lah.

kalau yang belum, dan tak tahu apa itu wix.  Wix bukanlah seperti apa yang anda lihat gambar di atas tu.

hahaahha. :grinnod:

[Read more…]


banner

Incoming search terms:

  • apa itu wix
  • apa itu wix com

Blogger Template Designer

Blogger

Baru beberapa minggu yang lepas, blogger mengumumkan features terbaru mereka. 2 hari lepas, mereka muncul lagi dengan features terbaru..¬† “The Blogger Template Designer“.

[Read more…]


banner