Tagged: theme

Wix Memperkenalkan HTML

http://www.oildepot.ca/images/wix-oil-filters.gif

Hello guys, korang pernah tak menggunakan servis wix ni? kalau dah, bagus lah.

kalau yang belum, dan tak tahu apa itu wix.  Wix bukanlah seperti apa yang anda lihat gambar di atas tu.

hahaahha. :grinnod:

Continue reading


banner

Incoming search terms:

  • apa itu wix
  • apa itu wix com
  • kekurangan web gratis wix com

15 Website Khas Untuk Pengguna Blogspot

Blogspot/Blogger adalah penyedia blog percuma yang paling famous di Malaysia ni, kebanyakan kawan-kawan aku pun gunakan blogspot ni. tapi kalau setakat ada blog je, buat apa kan? Make up lah sikit.. baru la meriah sikit, visitors pun seronok :)

so, aku ada kumpulkan 15 website khas untuk yang menggunakan blogspot ni, semua website ni untuk korang cari template yang sesuai untuk blog korang tu.

Continue reading


banner

Percuma 27 Template Blogger/Blogspot

Continue reading


banner

Free "Clone" WordPress Theme

Continue reading


banner