Tagged: trick

12Seconds.tv

whoaa..
lama aku tak update blog ni…
sorry eh,busy sikitlah sekarang..banyak dapat job.
alhamdulillah:p

kali nak nak kongsi dengan korang 1 lagi benda best…
ok,benda yang aku nak share ni,nama dia 12 Seconds.

mesti ramai yang dah biasa guna twitter kan?
konsep 12 Seconds ni sama je macam twitter,cuma twitter tu boleh post text je kan?
12 Seconds pulak boleh post video sekali:lalala:

tapi dah nama pun 12 Seconds,video yang boleh di post cuma 12 saat je.. ok lah tu kan?
Seronok jugak main benda ni,dapat tengok geng2 “sana” tengah buat apa.
ahahaha:))
nak cakap banyak pun susah,so,korang join je lah senang cerita, free je pun.

ni contoh satu video aku,video bodoh je :)

www.dhiyafaris.com on 12seconds.tv

so,siapa yang dah join tu,followlah aku di
http://12seconds.tv/channel/dhiyafaris


banner

Goodbye Secret-Love.Com

Ada siapa-siapa yang pernah gunakan secret-love.com ni tak?

Just a quick message from the office of Secret Loves. We have some news for you. We are going to change our site completely. It will not be possible anymore to fool your friends.

Continue reading


banner

Percuma.cc

hari ni,aku nak kongsikan 1 lagi web yang berguna untuk korang semua..

Continue reading


banner

Free Vector : Hearts

Click here to download


banner