HostGator : First Month For A Penny!

If you’ve been thinking of switching web hosts, or setting up your first web hosting account,
I have a coupon code you can use to get your first month free!

[Read more…]


banner

Tak Mampu Nak Beli Website Sendiri?

Ada yang kata tak mampu nak memiliki website sendiri?
ada yang kata membazir,ada yang kata mahal sangat.
taklah! pandai cari hosting,dapatlah yang murah.
tapi jangan pandang pada harganya,kena tengok jugak server uptime dia&customer service dia jugak.

[Read more…]


banner

Server HardDisk Crash

kecewa aku bila dapat email dari fivio.
dia kata server harddisk untuk odin crash..
sebab ada problem apa ntah.
tapi nasib baik dia kata diorang ada buat backup 8june hari tu..
nasib baiklah..
[Read more…]


banner