Tagged: web hosting

HostGator : First Month For A Penny!

If you’ve been thinking of switching web hosts, or setting up your first web hosting account,
I have a coupon code you can use to get your first month free!

Continue reading


banner

Incoming search terms:

  • host gator for a penny

Tak Mampu Nak Beli Website Sendiri?

Ada yang kata tak mampu nak memiliki website sendiri?
ada yang kata membazir,ada yang kata mahal sangat.
taklah! pandai cari hosting,dapatlah yang murah.
tapi jangan pandang pada harganya,kena tengok jugak server uptime dia&customer service dia jugak.

Continue reading


banner

Server HardDisk Crash

kecewa aku bila dapat email dari fivio.
dia kata server harddisk untuk odin crash..
sebab ada problem apa ntah.
tapi nasib baik dia kata diorang ada buat backup 8june hari tu..
nasib baiklah..
Continue reading


banner

Rawanaz Studioz : World Class Hosting Solutions

Khabar apakah anda di ini hari?:crazy:
ok,hari ni aku saja nak post tentang company webhosting
yang bernama Rawanaz Studioz

Rasanya ramai yang dah tahu,
tapi aku post ni untuk yang tak tahu la..
sebab hari tu ada orang tanya,company mana yang ada jual hosting murah.
so,Rawanaz Studioz la jawapannya :)

Continue reading


banner