Tagged: Yahoo

Fakta Menarik Tentang Internet

http://i562.photobucket.com/albums/ss63/dhiyafaris/dhiyafaris-fact.jpg

Korang suka sangat internet kan? boleh mati kalau tak ada internet kan?

nahh hambekk kau.. baca ni..

Continue reading


banner

Selamat Tinggal MyBlogLog

http://1.bp.blogspot.com/_VWGypXyRtgI/TCMKJuSOHdI/AAAAAAAAAak/31cDHKZMSyA/s320/logo.PNG

Lepas 1, 1 lagi produk Yahoo yang ditutup. kali ni giliran MyBlogLog pula meniggalkan kita.

hohohohoh.. kecewa aku. aku adalah salah seorang user MyBlogLog, walaupun tak banyak contact dalam tu, tapi sekurang-kurangnya MyBlogLog ni banyak membantu mempromosikan artikel blog aku :)

Tak pasti apa masalah sebenar Yahoo ni, semakin banyak site yang ditutup. Yahoo dah mengaku kalah dengan Google ke? Tak mungkin kot, mesti ada agenda disebaliknya :D

Continue reading


banner

Munajat Cinta

lagu munajat cinta yang di’cover’ oleh seorang gadis di united states.

gempak ouhh!!

Continue reading


banner

E-mail Icon Generator

Sample :




<a href=”http://www.nexodyne.comwww.nexodyne.com</a>


banner